logo

Lorem ipsum dolor sit amet, feugiat delicat liberavisse id cum, no quo maiorum intellegebat, liber regione.

Studenten Vroedkunde verwelkomen Victoria, haar baby Emma-Charlotte én de trotse peter Walter Grootaers
21163
post-template-default,single,single-post,postid-21163,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Studenten Vroedkunde verwelkomen Victoria, haar baby Emma-Charlotte

De studenten Vroedkunde van Thomas More in Lier verwelkomden dinsdag 21 november Victoria en haar baby Emma Charlotte. Victoria is de meest gesofisticeerde verloskundige simulatierobot op de markt. Thomas More heeft voor de opleidingen Vroedkunde in Lier én in Turnhout deze simulatiepop aangekocht. Het zijn de eerste exemplaren in België.

 

Victoria is de jongere zus van Noelle, die de voorbije jaren al tientallen studenten hielp opleiden. Victoria kan nog realistischer hoog-risico situaties simuleren en trainen. Oefenen met een bevallingspop verhoogt het zelfvertrouwen van de vroedvrouwen in opleiding. Ze staan sterker in hun schoenen en zijn beter voorbereid op de stages en de praktijk. Op dinsdag 21 november werd Victoria voorgesteld aan het grote publiek en de pers en beviel ze voor de eerste keer van Emma Charlotte. Trotse peter van deze spruit is niemand minder dan Walter Grootaers.

 

 

 

Bijscholingen en opleidingen voor vroedvrouwen uit het werkveld zijn mogelijk op maat. Open opleidingen worden georganiseerd in de loop van 2018. Voor meer info kan je terecht bij Danny Peeters (014 56 44 53)

Het volledig persbericht vind je hier.
Foto’s van de voorstelling vind je hier.

 

 

Rob Van Eyken

 

 

No Comments

Post a Comment